Care

De CRM FOG desinfecteert dagelijks talloze binnenruimtes in de zorgsector. Het ontsmet al deze ruimtes vliegensvlug en tot in de kleinste hoekjes zodat werknemers, patiënten en bezoekers zich in steriele, virusvrije kamers kunnen begeven.

Contacteer ons

De vernevelaar verspreidt droge, onzichtbare en desinfecterende mist door binnenruimtes. De ultrafijne, droge mist is bovendien onschadelijk voor je elektronische apparaten en laat geen sporen na. Daarnaast neemt de CRM FOG de last van het desinfecteren volledig weg voor jou en je team.

Het toestel ontsmet werkelijk alles! Denk maar aan tafels, stoelen, gordijnen, deurklinken en fitnessmachines, maar ook aan de muren en de lucht.

We gingen langs bij woonzorgcentrum De Groene Verte om de preventieadviseur zijn bevindingen over ons toestel te horen, wat hij te zeggen had hoor je hier:

Dit is wat de ziekenhuisapotheker van het BZIO te zeggen heeft over onze CRM FOG:

De CRM FOG is een compact toestel en makkelijk instelbaar naar je eigen wensen. We gebruiken het toestel om onze patiëntkamers en therapieruimtes telkens te desinfecteren na gebruik.

Sectoren

De CRM FOG kan in alle binnenruimtes en zaken gebruikt worden,
enkele zelfstandigen vertellen je graag waarom.

Retail

Horeca & Food

Care

Business

Sport

Beauty

Automotive

Construct

Other