Horeca & Food

De CRM FOG houdt je zaak in de horecasector veilig en virusvrij ter bescherming van je klanten, medewerkers en jezelf! Het toestel vernevelt droge, onzichtbare, desinfecterende mist die jouw zaak snel en tot in de kleinste hoekjes ontsmet.

Contacteer ons

Het Mercure Hotel in Roeselare gebruikt onze CRM FOG om al hun binnenruimtes virusvrij te houden voor hun klanten, bezoekers en werknemers.

Denk maar aan tafels, stoelen, de bar, betaalterminals, deurklinken, bestek, maar eveneens de muren en de lucht. Ook keukens worden volledig gedesinfecteerd door de CRM FOG. Niet enkel virussen maar ook bacteriën zoals Salmonella worden vernietigd. De onzichtbare mist heeft geen enkel negatief effect op voedsel en mag er direct mee in contact komen.

De CRM FOG elimineert de last van het desinfecteren voor jouw team!
Het toestel is volledig gecertificeerd en we hebben een goedkeuring van de FOD volksgezondheid.

Kom er hier meer over te weten:

CU-Strips

Met onze koperen strips bescherm je je bezoekers en medewerkers van virussen en bacteriën en dat op de meest aangeraakte plaatsen in je bedrijf. Het is al langer bekend dat deze grondstof antimicrobiële eigenschappen heeft, in tegenstelling tot roestvrij staal. Op de koperen strips zijn zowel bacteriën als virussen in enkele minuten verdwenen. Meer hierover vind je in deze video:

Denk aan deurklinken, handvaten, schakelaars of kranen … We kunnen de strips op alle mogelijke plekken bevestigen.

Cu-Strips zijn de perfecte aanvulling op onze CRM FOG. Zo bieden wij de totaaloplossing tegen virussen en bacteriën in bedrijfsruimtes.

Voordelen:

  • Tijdswinst
  • Duurzaam
  • Budgetvriendelijk
  • Gemoedsrust bij je medewerkers en klanten

Sectoren

De CRM FOG kan in alle binnenruimtes en zaken gebruikt worden,
enkele zelfstandigen vertellen je graag waarom.

Retail

Horeca & Food

Care

Business

Entertainment

Beauty

Automotive

Construct

Other