Partners
Hier meer info over onze partners

Doeltreffende desinfectie met laag verbruik. Deze gecertificeerde fogger vernevelt droge, onzichtbare desinfecterende mist door uw bedrijfsruimtes en maakt op die manier virussen, bacteriën en schimmels onschadelijk.

Contacteer ons

Lotto Soudal

Lotto Soudal is onze officiële partner in de wielerwereld, met onze CRM FOG helpen we hun wielerteam veilig en virusvrij te houden. In de bovenstaande video hoor je wat de ploegarts zijn bevindingen zijn van onze vernevelaar.

Dupont

Dupont is sinds kort onze officiële partner. Deze gerenommeerde en gewaardeerde leverancier biedt al meer dan 35 jaar een ruim en gevarieerd aanbod van professioneel klein materiaal voor de totale voedingssector.

Plan international

CRM Care onderneemt duurzaam, vandaar dat we een samenwerkingsovereenkomst hebben met Plan International België. De kinderrechtenorganisatie die wereldwijd ijvert om 100 miljoen meisjes de kans te bieden naar school te gaan en een opleiding te volgen. Door middel van deze partnership kan Plan International België een fulltime duurzaamheidsexpert aanwerven, gefinancierd door CRM Care, die de impact van de klimaatwijzigingen op jongeren, en meer specifiek op meisjes, in kaart brengt.

Meer info over Plan International vind je op www.planinternational.be