Sport

De CRM FOG houdt alle binnenruimtes veilig en virusvrij.

Contacteer ons

Het toestel vernevelt droge, onzichtbare en desinfecterende mist door alle ruimtes tot in de kleinste details en beschermt zo je klanten, medewerkers en jezelf.

Binnenruimtes waar veel mensen over de vloer komen, moeten grondig ontsmet worden om virussen en bacteriƫn te bestrijden. Denk maar aan allerlei oppervlaktes in kleedkamers, fitnessruimtes, bezoekersruimtes en bars, maar ook aan deurklinken, tafels, muren en de lucht!

Deze vernevelaar verspreidt droge, onzichtbare, desinfecterende mist door binnenruimtes. De ultrafijne en droge mist is bovendien onschadelijk voor je elektronische apparaten. Op deze manier valt de last van het ontsmetten weg binnen jouw onderneming.

Bekijk hier waarom K.V. Kortrijk overtuigd is van de CRM FOG:

De renners van Lotto Soudal en spelers van KV Kortrijk gaan een virusvrije sportzomer tegemoet

Wie sport zegt, zegt bloed, zweet en soms ook tranen van geluk of teleurstelling. De sportwereld is dan ook een wereld waar veel mensen (en emoties) samenkomen op verschillende locaties. Denk maar aan een stadion vol diehard supporters, een kleedkamer vol zwetende atleten of een briefingroom vol enthousiaste medewerkers. Het afgelopen jaar is ook in de sportwereld, meer dan ooit, gebleken dat het succes van de sector sterk afhankelijk is van de gezondheid van sporters.

Less hier het volledige artikel

Sectoren

De CRM FOG kan in alle binnenruimtes en zaken gebruikt worden,
enkele zelfstandigen vertellen je graag waarom.

Retail

Horeca & Food

Care

Business

Sport

Beauty

Automotive

Construct

Other