Technologie

De CRM FOG verspreidt droge, onzichtbare, desinfecterende mist door volledige binnenruimtes. Het hoogtechnologisch toestel vernevelt de ontsmettingsvloeistof zodanig fijn dat het geen natte sporen achterlaat op het oppervlak. Onze fogger is bovendien de enige in België die dit kan!

Contacteer ons

Vloeistof

De vernevelde vloeistof bestrijdt alle micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels via een samenstelling van 12,5 % gestabiliseerde waterstofperoxide. De voordelen van vernevelen met H2O2 zijn dat het product biologisch afbreekbaar is, het geen residu vormt, niet giftig noch kankerverwekkend is en niet corrosief is bij droge verneveling.

Het vernevelen verbruikt erg weinig vloeistof. Voor een ruimte van 250 m³ is er slechts 250 milliliter nodig om alle oppervlaktes en de lucht te ontsmetten. Met elektronica in de ruimte hoef je geen rekening te houden, omdat de droge mist geen natte sporen achterlaat.

Software

De CRM FOG kan door de ingewerkte software volledig autonoom te werk gaan. Je kan het toestel instellen om op bepaalde tijdstippen automatisch te vernevelen, bijvoorbeeld op kantoor om 6 uur ’s morgens zodat de werknemers met gemoedsrust hun werkdag kunnen beginnen.

Het toestel heeft ook bewegingssensoren die de machine automatisch stopzetten als het een persoon detecteert in de ruimte. Daarnaast toont de CRM FOG aan wanneer het in werking is, via rood en groen licht. De software krijgt regelmatige updates en we bieden 2 jaar garantie aan.

Mobiliteit

Voor extra mobiliteit staan er wieltjes onder het toestel. Zo kan je de CRM FOG makkelijk verplaatsen naar de gewenste binnenruimte, zaal of kamer.

Certificaten

Het toestel heeft alle nodige certificaten op zak, zoals die van het FOD Volksgezondheid en een CE-certificaat. Daarnaast zijn er ook labotesten uitgevoerd door een neutrale instantie en zijn er uitmuntende effectiviteitsresultaten.

Veelgestelde vragen