Laatste
updates
Lees hier de laatste updates

Doeltreffende desinfectie met laag verbruik Deze gecertificeerde fogger vernevelt droge, onzichtbare desinfecterende mist door uw bedrijfsruimtes en maakt op die manier virussen en bacteriën onschadelijk.

Contacteer ons

YAWI & Care by CEO's 4 Climate slaan de handen in elkaar

YAWI en Care By CEO's 4 Climate strijden samen voor een gezonde omgeving en zullen in de toekomst de nodige risicoanalyses uitvoeren om alle publieke ruimtes te kunnen ondersteunen in hun weg naar een gezond binnenklimaat.

Nieuwsbericht

CRM FOG à Dolhain!

CRM FOG à Dolhain!

Nieuwsbericht

Geïntegreerde oplossing voor ontsmetting van lucht en oppervlakken

Om ruimten en oppervlakken op een effectieve, veilige én kostefficiënte manier te ontdoen van bacteriën, virussen en schimmels kijk je best naar een geïntegreerde oplossing die verder gaat dan het zuiveren of vervangen van lucht. “Enkel inzetten op ventilatie en luchtreiniging is ontoereikend én duur”, zegt Roland Maes, CEO bij CRM Group.

Nieuwsbericht

Lucht en contactoppervlakken ontsmetten met één oplossing

Om ruimten en oppervlakken op een effectieve, veilige én kostenefficiënte manier te ontdoen van bacteriën, virussen en schimmels kijk je best naar een geïntegreerde oplossing die verder gaat dan het zuiveren of vervangen van lucht. Roland Maes, CEO bij CRM Group legt uit.

Nieuwsbericht

CRM FOG Houdt de Team Bus van Lotto Soudal Virusvrij!

In deze video krijg je de bevindingen te horen van de ploegarts van onze officiële partner, Lotto Soudal.

Nieuwsbericht

CRM FOG webinar

Webinar: Ontdek hoe deze ontsmettingswijze elke sector virus-en bacterievrij houdt!

Nieuwsbericht

Beluister onze podcastaflevering over duurzaam ondernemen

Hoe zet ik meer in op duurzaamheid binnen mijn bedrijf? We vroegen het aan Roland Maes (CEO’s 4 Climate) en Stefan Delaet (KBC Autolease).

Nieuwsbericht

De renners van Lotto Soudal en spelers van KV Kortrijk gaan een virusvrije sportzomer tegemoet

Wie sport zegt, zegt bloed, zweet en soms ook tranen van geluk of teleurstelling. De sportwereld is dan ook een wereld waar veel mensen (en emoties) samenkomen op verschillende locaties. Denk maar aan een stadion vol diehard supporters, een kleedkamer vol zwetende atleten of een briefingroom vol enthousiaste medewerkers.

Nieuwsbericht

Dit toestel moet de horeca helemaal virusvrij maken: “In vijf minuten is een ruimte helemaal ontsmet”

Wanneer de horeca straks ook weer bínnen gasten in de watten mag leggen, zal een goeie ventilatie en desinfectie van doorslaggevend belang zijn. Het Waregemse IT-bedrijf CRM Group zegt daarvoor met de CRM FOG het ei van Columbus in huis te hebben: … .

Boury

Nieuwsbericht

IT-bedrijf ontwikkelt totaaloplossing voor een veilige en volledige heropening van de horeca

Nu de heropening van de terrassen een feit is, rijst het verlangen en de druk van horeca-uitbaters om ook binnen gasten te mogen ontvangen. CRM Group uit Waregem anticipeerde hierop en komt met een totaaloplossing die het voor horeca-uitbaters mogelijk maakt om ook in binnenruimtes veilig gasten te ontvangen.

Nieuwsbericht

Op weg naar het ‘oude’ normaal

Wij Belgen, zijn bourgondiërs. We houden ervan om samen met vrienden en familie lekker en vooral lang te tafelen. Dat zit nu eenmaal al decennia lang in onze cultuur ingebakken en dat komt ons goed uit.

Nieuwsbericht

KV Kortrijk, CRM FOG Nieuwsbrief

KV Kortrijk gebruikt al enkele maanden de CRM Fog, een toestel dat instaat voor het virusvrij maken van onze werkomgeving.

Nieuwsbericht

Fokus Healthcare: CRM FOG blaast virussen de vernieling

Hoe fantastisch zou het niet zijn als we onze omgeving zouden kunnen desinfecteren en ontdoen van alle schadelijke schimmels, bacteriën en virussen?

Covid-19 bestrijden woonzorgcentrum

Nieuwsbericht

CRM FOG TO THE RESCUE bij WZC De Groene Verte waar Britse coronavariant uitbrak

Waregem, 27 januari – Na de uitbraak van de Britse coronavariant in woonzorgcentrum De Groene Verte in Houthulst, heeft CRM Group er hun CRM FOG desinfectietoestellen ter beschikking gesteld.

Nieuwsbericht

CRM FOG houdt je werkomgeving virusvrij

Vanuit de doelstelling om bedrijven op menselijk vlak te ontzorgen, richtte CRM Group de tak CRM CARE op. Daarmee biedt het een reeks van producten aan die het welzijn van werknemers optimaliseert.

Nieuwsbericht

Roland Maes (CRM Group) levert grote innovatieve bijdrage in de strijd tegen Covid

De Waregemse ondernemer Roland Maes van de CRM Group (software applicaties voor bedrijven) is er samen met enkele partnerbedrijven in geslaagd om een nieuw toestel te ontwerpen dat de strijd met het stilaan beruchte virus efficiënt moet aangaan.

Nieuwsbericht

Covid-19, welke acties moet u ondernemen op de werkvloer?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Nieuwsbericht

Hoe zorg je voor gezonde werknemers?

Een gemiddelde werknemer brengt zowat 60% van zijn actieve tijd op het werk door. De arbeidsomstandigheden kunnen dan ook een impact hebben op zijn gezondheid.

Nieuwsbericht

Welke voorzorgen kunt u nemen tegen het coronavirus?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Nieuwsbericht

Met een E-bike naar het werk?

Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!

Nieuwsbericht

Waarvoor staat Care by CRM Group?

Care by CRM Group biedt een reeks van producten aan die zorgen voor het welzijn van uw werknemers. Enerzijds zorgen we voor hun gezondheid door hen zoveel mogelijk te vrijwaren van ziekte.