Laatste
updates
Lees hier de laatste updates

Doeltreffende desinfectie met laag verbruik Deze gecertificeerde fogger vernevelt droge, onzichtbare desinfecterende mist door uw bedrijfsruimtes en maakt op die manier virussen en bacteriën onschadelijk.

Contacteer ons

Op weg naar het ‘oude’ normaal

Wij Belgen, zijn bourgondiërs. We houden ervan om samen met vrienden en familie lekker en vooral lang te tafelen. Dat zit nu eenmaal al decennia lang in onze cultuur ingebakken en dat komt ons goed uit.

KV Kortrijk, CRM FOG Nieuwsbrief

KV Kortrijk gebruikt al enkele maanden de CRM Fog, een toestel dat instaat voor het virusvrij maken van onze werkomgeving.

Fokus Healthcare: CRM FOG blaast virussen de vernieling

Hoe fantastisch zou het niet zijn als we onze omgeving zouden kunnen desinfecteren en ontdoen van alle schadelijke schimmels, bacteriën en virussen?

Covid-19 bestrijden woonzorgcentrum

CRM FOG TO THE RESCUE bij WZC De Groene Verte waar Britse coronavariant uitbrak

Waregem, 27 januari – Na de uitbraak van de Britse coronavariant in woonzorgcentrum De Groene Verte in Houthulst, heeft CRM Group er hun CRM FOG desinfectietoestellen ter beschikking gesteld.

CRM FOG houdt je werkomgeving virusvrij

Vanuit de doelstelling om bedrijven op menselijk vlak te ontzorgen, richtte CRM Group de tak CRM CARE op. Daarmee biedt het een reeks van producten aan die het welzijn van werknemers optimaliseert.

Roland Maes (CRM Group) levert grote innovatieve bijdrage in de strijd tegen Covid

De Waregemse ondernemer Roland Maes van de CRM Group (software applicaties voor bedrijven) is er samen met enkele partnerbedrijven in geslaagd om een nieuw toestel te ontwerpen dat de strijd met het stilaan beruchte virus efficiënt moet aangaan.

Covid-19, welke acties moet u ondernemen op de werkvloer?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Hoe zorg je voor gezonde werknemers?

Een gemiddelde werknemer brengt zowat 60% van zijn actieve tijd op het werk door. De arbeidsomstandigheden kunnen dan ook een impact hebben op zijn gezondheid.

Welke voorzorgen kunt u nemen tegen het coronavirus?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Met een E-bike naar het werk?

Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!

Waarvoor staat Care by CRM Group?

Care by CRM Group biedt een reeks van producten aan die zorgen voor het welzijn van uw werknemers. Enerzijds zorgen we voor hun gezondheid door hen zoveel mogelijk te vrijwaren van ziekte.