Alle updates

Covid-19 bestrijden woonzorgcentrum

CRM FOG TO THE RESCUE bij WZC De Groene Verte waar Britse coronavariant uitbrak

Waregem, 27 januari – Na de uitbraak van de Britse coronavariant in woonzorgcentrum De Groene Verte in Houthulst, heeft CRM Group er hun CRM FOG desinfectietoestellen ter beschikking gesteld.

CRM FOG houdt je werkomgeving virusvrij

Vanuit de doelstelling om bedrijven op menselijk vlak te ontzorgen, richtte CRM Group de tak CRM CARE op. Daarmee biedt het een reeks van producten aan die het welzijn van werknemers optimaliseert.

Roland Maes (CRM Group) levert grote innovatieve bijdrage in de strijd tegen Covid

De Waregemse ondernemer Roland Maes van de CRM Group (software applicaties voor bedrijven) is er samen met enkele partnerbedrijven in geslaagd om een nieuw toestel te ontwerpen dat de strijd met het stilaan beruchte virus efficiënt moet aangaan.

Covid-19, welke acties moet u ondernemen op de werkvloer?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Hoe zorg je voor gezonde werknemers?

Een gemiddelde werknemer brengt zowat 60% van zijn actieve tijd op het werk door. De arbeidsomstandigheden kunnen dan ook een impact hebben op zijn gezondheid.

Welke voorzorgen kunt u nemen tegen het coronavirus?

De hele wereld is (opnieuw) in de ban van het coronavirus. Hoe vermijdt u de besmetting van uw medewerkers en welke voorzorgen kunt u nemen?

Met een E-bike naar het werk?

Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!Met een E-bike naar het werk? Ecologisch en gezond!

Waarvoor staat Care by CRM Group?

Care by CRM Group biedt een reeks van producten aan die zorgen voor het welzijn van uw werknemers. Enerzijds zorgen we voor hun gezondheid door hen zoveel mogelijk te vrijwaren van ziekte.